MISH DERRI OSE VICI I MBYLLUR NE PRESION..E ME PAS NE FURRE..
Marim mishin si ta zjejme e hedhim ne nje tave furi dhe ne te shtojme,zhambon,kaseri te grire[ djathe kackavall ] dhe si ta shikojme per kripe i hedhim ujin qe ka ngelur nga zjerja [ te ket ngelur pak jo shume] dhe nje kuti me qumesht pana [ krema galaktos] dhe e vem ne fure te shkrij djathi e te lidhen bashke.
Paterxhan e kunguj te bere rrota -rrota ne fure...
Marim paterxhanet e kungujt i presim ne rrota.Po keshtu presim e karrotat [ disa ] dhe fillojme i shtrojme ne nje tepsi te vogel me rradhe..nje po nje jo,gjersa te mbarojne..U shtojme vaj,2-3 thelpinje hudhra te grire dhe me pas i shtojme nje kuti pana me qumesht nga siper....po te kemi u hedhim e kackavall te grire[ po na u gjend ] dhe i hedhim pak kripe-piper e rigon..... e vem ne furre te piqen dhe kur te ftohen e servirim me nje luge lopate...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου